eng
nl
pijnkop
neeltje neeltje

Mijn ouders hebben mij vernoemd naar mijn oma
“Cornelia Maria” en mij de roepnaam “Neeltje” gegeven.

Op 20 januari 1976 ben ik geboren in Rotterdam, en als kind opgegroeid in Gouda.
Als jong volwassene ben ik terug gegaan naar omgeving Rotterdam, en ontdekte daar wat het voor mij betekende om helemaal vrij te zijn en te genieten van het leven.
Zo ging ik graag uit, vond ik het heerlijk om te dansen en buiten
te zijn en bijvoorbeeld lekker te koken voor mezelf.
Na een bewogen jeugd leerde ik mezelf wat “gelukkig zijn” betekende.

Ik heb met name werkervaring op het sociaal-pedagogisch vlak. Zo deed ik ervaring op als spelleidster aan huis, bij kinderen en ouders van verschillende nationaliteiten. Ik ben werkzaam geweest bij activiteitencentra voor verstandelijk gehandicapten en was invalkracht op een school voor dove en slechthorende kinderen. Ik heb de pabo afgerond en begon voor de klas als groepsleerkracht in de groepen 1, 2, 3 en 4.

Het was in Rotterdam Noord op een school, waar ik werkzaam was als juf, toen ik Pieter Bastiaan ontmoette. Hij was precies de man die ik mezelf altijd gewenst had. De kwaliteiten die ik zocht bij een man vond ik in hem. We zijn ontzettend gelukkig met elkaar en hebben vier kinderen gekregen:
Julian , Lana, Daniël en Eline.

Ik zie mezelf als een optimistische vrouw, die zichtbaar geniet, zonder dat daar veel voor nodig is: Een roodborstje in de tuin, een kop thee drinken met mijn dierbare zus, een boekje lezen voor het slapen gaan met de kinderen, een avond salsa dansen, samen met m’n man een film kijken op de bank. Dit alles en nog ontelbaar veel meer is wat ik genieten vind en wat mij inspireert!

foto